Gratis fragt ved køb over kr. 500,- + moms.

Giv firmagaver med

Gaveweb.dk

Firmagaver til
alle formål

Kort fortalt er Gaveweb.dk en B2B virksomhed, der handler med firmagaver af alle slags over nettet. Her kan medarbejdere selv vælge deres favoritgave til jul, jubilæer eller andre festlige anledninger fra en unikt oprettet webshop med de udvalgte produkter. Gaveudvalget bliver håndplukket på baggrund af arbejdsgiverens ønsker om budget, tema eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænserne.

En gave er en god mulighed for at sige tak og vise værdsættelse. Derfor gør vi det også enkelt at udvælge gaver til kunder, samarbejdspartnere og receptioner i hele landet.

Eksklusivt
sortiment

Gennem direkte samarbejde med et stort antal designerbrands kan Gaveweb.dk tilbyde et bredt sortiment med produkter, der garanteret vil falde i alles smag. Det er således muligt at vælge blandt de største varemærker inden for livsstil, personlig pleje, køkkenudstyr, elektronik, konfekture, vin, værktøj og meget mere til både ham og hende. Der er særlig fokus på produkter fra anerkendte brands som Georg Jensen, BOSE, Kay Bojesen, Menu, Stelton, ADAX, og Kähler.

Når det skal være let at give en gave

Udover selve gaven kan vi også sørge for indpakning, personlige kort til modtageren og levering i hele landet, så det bliver så nemt som muligt at give en gave, der vil blive værdsat i lang tid. Gaveweb.dk har desuden et lager tilknyttet, hvor hele sortimentet af firmagaver bliver opbevaret. Lageret har en fast bemanding, og der bliver dagligt sendt pakker til hele landet, så det er muligt at bestille gaver med kort varsel.